News

 • Flyvirksomheten kjøpes av H-bird Aviation Services

  10/04/2018 - Flyvirksomheten kjøpes av H-bird Aviation Services

  Hesnes Air AS og Hummingbird Aviation Services AB har inngått avtale om at H-Bird kjøper Hesnes Air, og viderefører driften av den delen av virksomheten som er knyttet til fly. Endringen vil i praksis ha effekt fra mai 2018. De ansatte i Hesnes Air tilknyttet flyvirksomheten vil fortsette i sine stillinger i H-Bird. Hesnes Airs kunder vil kunne kjøpe de samme tjenestene fra H-Bird, og i tillegg ha tilgang til et større utvalg av fly.

 • Norwegian Oil Trading - Special delivery to The Norwegian Coastal Administration

  02/03/2018 - Norwegian Oil Trading - Special delivery to The Norwegian Coastal Administration

  Norwegian Oil Trading participated in facilitating a successful delivery of hybrid fuel to The Norwegian Coastal Administration (NCA). The hybrid fuel is sold under the term ULSFO and stands for Ultra Low Sulphur Fuel Oil. ULSFO is made for the sole reason of competing against the more common fuel used in environmental controlled area (ECA), marine gas oil (MGO).
  The request was rather unusual because the product had to be placed in a tank, loaded on a truck and then driven all the way from the Netherlands to Norway.

  Read more
 • Helikoptervirksomheten overdras til Pegasus helicopter AS

  28/02/2018 - Helikoptervirksomheten overdras til Pegasus helicopter AS

  Det er inngått avtale mellom Hesnes Air AS og Pegasus helicopter AS om at Pegasus tar over og viderefører den delen av Hesnes Air som er knyttet til helikopterdrift. Endringen vil i praksis ha effekt fra og med mars i år.
  De ansatte i Hesnes Air tilknyttet helikoptervirksomheten vil fortsette i sine stillinger hos Pegasus helicopter og Hesnes Airs helikopterkunder vil heretter kunne kjøpe de samme tjenestene fra Pegasus. Det er et sterkt ønske at kundekontaktene videreføres og at endringene blir lite merkbare.

  Read more
 • Kontorlokaler og "single offices" til leie på Tenvik

  27/02/2018 - Kontorlokaler og "single offices" til leie på Tenvik

  Vi har plass til flere og leier ut kontorlokaler på Tenvik. Se vår annonse på finn.no ved å klikke på overskriften.

 • Hesnes Air - Newsletter desember 2017

  05/12/2017 - Hesnes Air - Newsletter desember 2017

  Nå står julen for tur med tradisjoner, hyggelige opplevelser og samvær med de nærmeste. Vi ønsker alle en riktig fredfull jul og et godt nytt år. Vi i Hesnes Air står parat til å hjelpe hver og en av dere også i høytiden. Les nyhetsbrev ved å klikke på overskriften.

 • Norwegian Oil Trading has established Partnership in US

  16/10/2017 - Norwegian Oil Trading has established Partnership in US

  Norwegian Oil Trading AS (N.O.T) is pleased to announce they have formally established a partnership with Key Marine Americas LLC in Florida as from 12th October 2017. Click the headline to read the press release.

 • Historisk hvalkanon på Tenvik

  13/10/2017 - Historisk hvalkanon på Tenvik

  I går monterte H. Henriksen AS en hvalkanon (med harpun) av eldre årgang på kanonfeste syd på Tenvik. H. Henriksen har etablert et nytt test-område for kanoner og vil ikke lenger benytte seg av denne lokasjonen. Kanonen er pusset og lakket etter alle kunstens regler og har blitt riktig så fin! Det har vært prøveskyting på dette området siden 1947 og den er av historisk interesse for mange - den er godt synlig fra kaien der Veierlandsfergen går. Hesnes Gruppen takker for det gode samarbeidet og setter pris på å at kanonfeste ble ivaretatt med et så fint monument.

  Read more
 • Hesnes Air - Newsletter september 2017

  06/09/2017 - Hesnes Air - Newsletter september 2017

  Sommeren 2017 er på hell og vi håper dere alle har hatt fine feriedager. Hesnes Air har hatt en aktiv sommer med flere turer i inn- og utland, samt lasteoppdrag med våre helikoptre.
  Vi er nå i full gang med høstsesongen med alt det innebærer, og synes det er greit at hverdagen er i gang igjen. Vi flyr deg hvor som helst i Europa, ofte nærmere bestemmelsesstedet enn ruteflyene kan.

 • Hesnes Air - Newsletter june 2017

  09/06/2017 - Hesnes Air - Newsletter june 2017

  Våren er her, selv om den har vært litt våt og kald, og snart er det ferietid for oss alle her i landet. Hesnes Air flyr hele sommeren, både fly og helikopter, det er bare å ta kontakt for et hyggelig tilbud.
  Med ønske om en riktig god sommer til dere uansett hvor og hvordan den tilbringes.

 • Innsats og treningsglede med Avantas

  11/05/2017 - Innsats og treningsglede med Avantas

  Vår inspirasjon og sekundant Mads Kaggestad skryter av de ansatte i Hesnes Gruppen og Saga Welco. Se FB innlegg linket i overskrift.

 • Hesnes Air - Newsletter mars 2017

  06/03/2017 - Hesnes Air - Newsletter mars 2017

  Hesnes Air har hatt en travel start på 2017 og vi takker alle dere som har reist med oss, eller benyttet våre helikoptre til transport og montering. Vinterferien er over og det er ennå en stund til påske, så vinteraktiviteter kan vi holde på med en stund fremover. Vi har fortsatt noe ledig kapasitet om dere trenger transport til et skisted i Norge eller lenger syd i Europa, eller dere vil en tur til Middelhavet og få en smak av våren! Les mer ved å klikke på overskriften.

 • 06/02/2017 - Ledig kontorlokale på Tenvik.

  Vi har ledig kontorlokale i 3. etg hos oss på Tenvik. Det er flotte lokaler med nydelig sjøutsikt! Se annonse på finn.no linket i overskriften. (Finnkode 90200082).

 • Hesnes Air - Newsletter september 2016

  28/11/2016 - Hesnes Air - Newsletter september 2016

  Mørketiden er her og vinteren er i anmarsj. Vi er mange som gleder oss til gjensyn med snø og vinteraktiviteter. Vi i Hesnes Air forbereder oss også på vinteren slik at vi skal være rustet til de utfordringer som snøvær og minusgrader krever. Det er spesielt viktig i den mørkeste årstiden med mye vær, at våre erfarne medarbeidere er fleksible og løsningsorienterte, samtidig som sikkerhet ivaretas.

 • Helikopter i jaktsesongen

  31/08/2016 - Helikopter i jaktsesongen

  Hesnes Air er klare med helikopter for transport av jegere og vilt inn og ut fra fjellet, ring for +47 33485950 for booking eller send e-post til helikopter@hesnes.no

 • Hesnes Air - Newsletter september 2016

  01/09/2016 - Hesnes Air - Newsletter september 2016

  Sommeren er definitivt på hell og høsten er i anmarsj. Det samme er jaktsesongen. Skottland, England og Danmark i tillegg til Norge, byr på fantastiske naturopplevelser, kultur og jakttradisjoner. Det kan være mye tid å spare ved å benytte lokale flyplasser eller fly direkte inn på vidda med helikopter.

 • 04/08/2016 - Tønsberg Båtrace

  Til helgen 6-7. august er det Tønsberg båtrace og vi er klare med rundtflyving fra Kaldnes fra lørdag formiddag. Pris 350,-/person. Kom og fly med oss!

 • Hesnes Air - Newsletter juni 2016
 • 29/04/2016 - Tønsberg Båtshow

  Hesnes Air er glade i fremkomstmidler både i luften og på vannet og stiller med egen stand på Tønsberg Båtshow 29. april - 1. mai.
  Besøk oss på stand nr 14 og blir med i trekningen om en Helikoptertur!

  Read more
 • 21/04/2016 - Beredskapsdagen

  Hesnes Air vil være tilstede på Beredskapsdagen, Høgskolen i Sørøst-Norge, Campus Vestfold, Bakkenteigen torsdag 21.04.
  Alle som sjekker inn på Hesnes Air sin stand på Facebook er med i trekningen av et gavekort på en helikoptertur for inntil 5 personer!

 • 29/03/2016 - Grensesprengende ide (TB 21.3.2016)

  Andebu kommune benytter seg av Hesnes Airs helikoptertjeneste ved bygging av bru over Storeelv - grenseelven mellom Andebu og Stokke. Les hele artikkelen linket i overskriften.

 • 14/03/2016 - Å bære er ikke et alternativ

  "90 prosent av oppdragene til helikopterne innebefatter løft av underhengene last. Håndtverkere forteller at de ville brukt to og en halv dag på å frakte de fem tonnene helikopteret bruker 15 minutter på."
  Les artikkel i Telemarksavisa om Hesnes Air (linket fra overskriften).

 • Hesnes Gruppen støtter Røde Kors

  11/09/2015 - Hesnes Gruppen støtter Røde Kors

  Flykningene fra Syria beveger oss alle. Hesnes Gruppen har valgt å støtte Røde Kors med kr 200.000 i deres arbeid med flykninger i Middelhavslandene. Røde Kors har hatt et direkte samarbeid med Syria/Røde Halvmåne siden 2013, og jobber med å få frem nødvendige hjelpemidler der det trengs.

  Vi ønsker for øvrig å oppfordre andre til å støtte opp om Røde Kors sitt arbeid med flykningene.

 • Hesnes Air har utvidet flåten med både fly og helikopter

  16/06/2015 - Hesnes Air har utvidet flåten med både fly og helikopter

  Det er kjøpt inn en Cessna Citation Bravo som et supplement til våre to Cessna Citation Encore. Bravo er noe mindre enn Encore, men har samme antall seter, og selvfølgelig samme gode service som vi alltid yter om bord. Klikk på overskriften for å komme til pressemeldingen og på les mer for å se bilde.

  Read more
 • 05/01/2015 - Hesnes Air - Artikkel i Finansavisen 24.12.2014

  "Privatjetadelen er tilbake". Klikk Read more for link til artikkelen.

  Read more
 • 04/07/2014 - Press Release: New pool cooperation

  Saga Forest Carriers Intl AS (Saga) and Westfal-Larsen Shipping AS (Westfal-Larsen) have entered into an agreement to form a joint shipping pool operation. For complete Press release, please see here

 • Sigurd Foyn, Saga's Commercial Manager, Tenvik i DN

  04/06/2014 - Sigurd Foyn, Saga's Commercial Manager, Tenvik i DN

  Dagens Næringsliv skriver om hjemvendte expats og karriere. Sigurd Foyn er intervjuobjektet.

  Read more
 • Presisjonsflygning med helikopter i Bragernesåsen

  27/05/2014 - Presisjonsflygning med helikopter i Bragernesåsen

  Mastemontasje i Drammen. Hesnes Air gjør jobben. Kilde: Drammens Tidende.

  Read more
 • I kulissene på Torp

  04/04/2014 - I kulissene på Torp

  Les om Hesnes Air i siste nummer 2/14 av Take Off!

  Read more
 • 26/11/2013 - New Delivery - The last of 8 Future Class

  Saga Fuji, Oshima Hull no 10661 delivered on 25th November 2013.
  This completes last delivery of 8 vessels in the Future Class Series.
  The vessel was delivered to Saga Shipholding (Norway) AS, 25th November 2013 at 08:30 local time Japan

 • Air transport of personell and human organs

  05/11/2013 - Air transport of personell and human organs

  Hesnes Air AS is proud to have won the tender for air transport of personnel and human organs for Oslo University Hospital, for the coming years.

  Read more
 • 11/09/2013 - Vacancy - Market Analyst

  We are now seeking a young market analyst to join Norwegian Oil Trading.
  Due date for applying is set to October 3rd.

  Read more
 • 13/07/2013 - Article from NRK Østafjells - Gigantspeil skal fange sola

  En hundre år gammel ide er i ferd med å realiseres. Sola skal fanges og sendes videre. Et solspeil skal gi Rjukan-folket sol om vinteren.

 • RA - Lokalavisa for Tinn 30.05.2013

  25/06/2013 - RA - Lokalavisa for Tinn 30.05.2013

  Operasjon Solspeil i gang - se artikkel.

 • 24/04/2013 - Saga Fantasy, Oshima Hull 10708, delivered to SSH

  Today, 24th April 2013 at 0830 hours local time Japan, the last vessel at Oshima for Saga Shipholding (Norway) AS account was delivered. The vessel was named by Ms. Ischise.

  With this event, Saga Shipholding (Norway) AS have now taken delivery of all the 7 vessels in the Future class. There is still one more vessel to come, but this are not owned by SSH.

  Congratulations to everybody.

 • 16/04/2013 - Saga Fram, DSME Hull 1222, delivered on 12th April 2013

  Today, 12th April 2013 at 0930 hours local time Korea, the last vessel at DSME was delivered to Saga Shipholding (Norway) AS.

  Read more
 • 13/03/2013 - Saga Fjord - delivery

  It is a pleasure to advice that Saga Fjord, DSME hull 1221, was delivered to Saga Shipholding (Norway) AS today, 13th March 2013 at 10:15 hours local time Korea.

  Read more
 • Hesnes Air - Flyr hyttefolk til døra!
 • 28/01/2013 - Saga Frigg - Delivered to Saga Shipholding (Norway) AS

  Today 28th January 2013 Saga Frigg was delivered to SSH at 1600 hours local time Korea.

  She is heading for Nanjing which will be her first loading port.

  We wish her good luck for the future.

 • 02/01/2013 - Saga establishing new office in Seoul, South Korea

  Saga Forest Carriers Intl. AS is proud to announce the opening of our new office in Seoul, South Korea.
  The office will be headed by our General Manager Mr. Jinsoo Kim and have a total staff of 6 employees. Saga Seoul is responsible for both commercial an operational activities in the area.

  Read more
 • Business Air News November 2012

  11/12/2012 - Business Air News November 2012

  Hesnes Air utilises commercial experience in though market

 • 23/11/2012 - Saga Falcon – Delivered 21st November 2012

  We are pleased to confirm that Saga Falcon was delivered to Saga Shipholding today 21st November 2012 at 10 00 hours local time in Korea. Vessel on-hire to the Saga Pool at the same time. Vessel scheduled to sail 1400 hours today.

 • 19/11/2012 - Saga Enterprise - Rescued 15 fishermen

  Vessel rescued 15 fishermen at sea in the Indian Ocean at position Lat 23 deg 40.0 min (s); Long 056 deg 03.0 min (E), whilst enroute to Luanda, today 19/NOV 0548SMT/0148GMT.

  Read more
 • 19/10/2012 - Naming Ceremoni / delivery of two new Saga Vessels

  “Saga Future” was successfully named and delivered on October 15th by Daewoo Shipbuilding & Marine Engineering Co., Ltd. (DSME) in South-Korea. “Saga Future” is the first vessel in a series of 8 newbuildings in the Future Class. “Saga Falcon” was named on the same occasion and will be delivered in November. Both vessels were delivered to Saga Shipholding (Norway) AS.

  Read more
 • Hesnes Air in "Varden" June 2012
 • Hesnes Air helps out with removal of historic wartime power lines

  05/09/2011 - Hesnes Air helps out with removal of historic wartime power lines

  Article from European Business Air News (EBAN) - September 2011